Asian Dub Foundation dolazi na Arsenal festival

By zozon blog - June 14, 2016

Legendarni britanski hiphop/dab/raga/pank bend Asian Dub Foundation nastupiće 25. juna na festivalu Arsenal 06 u Kragujevcu. bend poznat po eksplozivnim nastupima kragujevacku publiku razdrmace uz poznate numere “Flyover”, “Fortress Europe”, “Take Back the Power”, “Burning Fence”… Clanovi benda porucuju “Biće veoma glasno. I divlje. Posetioci festivala moraće da zaplešu. Jednostavno, nemaju nikakvog izbora.
Jedinstveni zvuk multikulturalnog benda iz Londona nastao je spojem militantnog repovanja preko čvrstih ritmova, dubokog basa, industrijal i pank gitara, uz sitar i semplove iz tradicionalne indijske muzike. Asian Dub Foundation je bend koj ne treba da propustite da cujete uzivo.
Festivalski Main Stage smešten je u neverovatnom ambijentu “Kneževog arsenala”, bivše fabrike municije iz 19. veka, obližnji Garden stage je u živopisnoj “Zastavinoj bašti”, dok je između njih Explosive Stage, smešten u rustičnoj zgradi “Čaurnice”, gde je snimana tv serija “Titanik – krv i čelik”.Za Arsenal 06 u prodaji je komplet ulaznica za sva tri festivalska dana koji košta samo 1.500 dinara. Od 4. aprila poskupljuju kompleti, a u prodaju idu i ulaznice za pojedinačne dane. Prodaja ide preko mreže Eventim.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара