Mostar Summer Festu 2016

By zozon blog - January 26, 2016


Ove godine, 24. i 25.6.2016., na četvrtom po redu Mostar Summer Festu, organizatori najavljuju sjajan provod na čak dve Festivalske bine! Nakon prošlogodišnje odluke da Festival presele u industrijsku zonu, tačnije na plato Mostarskog sajma, ovog leta su odlučili festivalsku oazu dodatno obogatiti za još jednu pozornicu koju su prikladno nazvali "INKUBATOR" 
"Sretni smo jer smo lani uživali na do sada najboljem izdanju Mostar Summer Festa. Industrijska zona nam je dala širinu da iskoristimo svu svoju kreativnost i da veliku betonsku površinu pretvorimo u mali Festivalski grad. Ove godine u Festivalski grad donosimo INKUBATOR. Naime, radi se o dodatnoj bini gde će obe večeri Festivala posetioci moći da uživaju u sjajnim mladim bendovima iz regiona, s tim da ćemo ove večeri druženje na INKUBATOR pozornici završiti uz odličnu zabavu kakvu mogu pripremiti jedinstveni Gustafi i Repetitor. Naravno, glavna pozornica i INKUBATOR će tehnički biti postavljeni na način da bez preklapanja zvukova možete uživati u svirci bendova koje želite slušati.porucuju organizatori Mostar Summer Festa. 
Proslogodisnji izvodjaci su bili savrseni pa su organizatori ove godine morali da uloze dodatan trud da posle TBF, Hladnog Piva, S.A.R.S., Bajage i Instruktora, Ramba Amadeusa, Partibrejkersa, Psihomodo Popa, JINXa, Elementala, Van Gogha, Dječaka i mnogih drugih odrze jak line up, no oni su cini nam se uspeli da ceo line up dignu na jos veci nivo, benda Ritam sex-i-ja, službeni tribute benda Red Hot Chilli Pappersa! Kako kazu oni su naš prvi korak ka tome da na Festu ugostimo neka od vodećih imena svetske muzicke scene. 
Takođe, sretni smo jer ćemo se ove godine družiti u dvosatnoj svirci legendarnog Parnog Valjka kojeg uistinu odavno nismo čuli u našem gradu. Ostvarili smo i želje naše publike koja je poželjela čuti Gorana Bareta i Majke, dok će raperi uživati u nastupima bendova Who See i Bad Copy. Pored ovih imena,na glavnoj pozornici će nastupiti i bendovi Svemir i Sleepyheads, a za one najizdržljivije stiže nam Kawasaki 3P.
Sigurni smo da će ovih osam bendova u dve noći Festa napraviti atmosferu koju niko neće želeti propustiti!".
Organizatori jos ističu kako će ubrzo u prodaju pustiti i ograničen broj Festivalskih ulaznica po promotivnoj,Early Bird cijeni, stoga ih svakako pratite na službenoj web stranici www.mostarsummerfest.com
kao i na Facebook i Instagram Mostar Summer Fest profilu.
Za kraj dodaju kako će na INKUBATOR stageu pored Gustafa i Repetitora nastupiti bendovi Replicunts, Mašinko, Revskl, Auguste, Kezz i High 5. Sve to uz interaktivnu chill out zonu koju će dizajnirati s lokalnim umetnicima i stvoriti nezaboravan festival. Znaci svi od 24.-25.6.2016. u Mostar u magičnu industrijsku zonu grada 

Fotografije su preuzete sa sajta www.mostarsummerfest.com 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара