Kralj Čačka najavio nastup u Krivoj Marti

By zozon blog - January 26, 2016



Kralj Čačka je najbolje skrivana tajna srpske muzičke scene. Ali došlo je vreme da stvar eksplodira. Uskoro izlazi debi album a za koji dan i premijerni spot za kultnu pesmu DEDA MRAZ JE ŠVORC. 

Za mnoge posetioce njegovih koncerata, dileme nema: Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Istina je da se pojavljuje u bljeskovima i svakim novim izvođenjem iznenadi time koliko je muzika u stvari i isključivo pitanje ljubavi i emocija. 

Njegova inspiracija leži u onom, za mnoge, savršenom skrovištu: između najdubljih emocija i umetnosti sviranja, između noći u zadimljenom baru i jutra koje menja sve, između muzike putujućih trubadura i tananih jazz melodija. Iz tog skrovišta Kralj Čačka izlazi na glavnu ulicu i vodi nas sa sobom na put oko sveta. Za one koji vole reference, muzika Kralja Čačka predstavlja mešavinu džeza, rokenrola i šansona, a nije mali broj onih koji ga nazivaju “srpskim Tomom Waitsom“. Dakle, ne gubite vreme nego dođite u KRIVA MARTA blues pub  Novi Sad na najveće iznenađenje 2016. ULAZ JE BESPLATAN. Nastup pocinje u 22h 18.2.2016.

Fotografije preuzete sa sajta:sound-reportnightlife.24sata

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара