Pocela prodaja karata za Apgrade Weekend 04

By zozon blog - March 01, 2018

U protekle tri godine Apgrade Weekend bio je rezervisan za prve septembarske dane kao svojevrsno finale sezone velikih muzičkih događaja pod otvorenim nebom. Posle tri izdanja u kojima smo gledali lidere elektronske scene kao što su Sven Vath, Richie Hawtin, Solomun, Amelie Lens, Dixon, Tale of Us i brojni drugi, naredno, četvrto po redu izdanje održaće se na samom početku letnje sezone 1. i 2. juna u Barutani! U dobro poznatom terminu, od 6. do 8. septembra, uslediće i peti po redu Apgrade Weekend, tradicionalno smešten u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. 
Iako je do juna osta oslalo jos dosta vremena na ovogodisnjem Apgrade Weekendu nastupice Kristian Beyer u DJ formatu famoznog nemačkog tandema Âme, tehno inovator Ostgut Ton etikete i rezident Berghaina Answer Code Request, vicešampion poslednje RA liste i glazgovski mjuzikmanijak Jackmaster, te francuska elektro diva čiji zvuk danas ponovo dominira svetskom scenom - Miss Kittin! Ubitačni junski sastav, sabran u jednom vikendu, pojačaće i domaći igrači Marko Milosavljević i Feloneezy. 
Karte po promo ceni od 1590 din parter i 2290 din za vip mozete kupiti od danas
ograničena količina dvodnevnih, vikend ulaznica po prvoj ceni od 1590 din za Parter i 2290 din za VIP Terasu, od danas je u prodaji na svim blagajnama širom Srbije i regiona, te putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара