SEASPLASH pre party

By zozon blog - May 14, 2018


Seasplash, najdugovečniji regionalni festival bass muzike i soundsystem kulture po 16. put se vraća u Pulu, gde će od 19. do 22. jula okupiti ljubitelje dub, reggae, drum’n’bass muzike i srodnih žanrova iz celog sveta. Ponovo promovišemo ovaj bitni dogadjaj u Novom Sadu i nadamo se da cete i vi biti deo 16. Seasaplash festivala u Puli. 

Nastupaju :
Jovan Matić ( Del Arno Bend): Jovan Matic jedan je od ikona reggae muzike u regionu. Frontmen poznatog Del Arno benda predstaviće se novosadskoj publici kroz DJ set preko raznovrsnih pravaca reggae muzike. Njegovo dugogodišnje iskustvo zasigurno će ostaviti dobar utisak na novosadsku publiku.

MC Killo Killo A.K.A DJ Voi – Khan ( Killo Kill Banda ) : Poznati novosadski izvodjač pokušaće da vam kroz muzički žanr po svom odabiru prenese delić atmosfere sa Seasplash festivala na kome je njegov bend imao veoma zapažen prošlogodišnji nastup. Pored toga što je frontmen benda Kilo Kilo Banda ima i zavidnu DJ kerijeru i zapažene nastupe na raznoraznim festivalima Trenchtown festival u Subotici, festivali u Dortmundu, Kelnu a njegov glas se čuo i do Ria u Brazilu... Aktivno učestvuje u radu Global Village People koja okuplja muzičare i učestvuje u selekciji izvođača World music bine na Exit festivalu.

Little Shuja ( Sub:tribe) entuzijasta koji se polako korača kroz reggae scenu regiona. Od prvog nastupa u Društvenom centru u Novom Sadu polako je počeo da se pojavljuje na festivalima poput Seasplash festivala u Puli, Exit festivala, Regeneracija Dunava, Reunited fest ,Ljubav i bes, Natural Mystic...Njegov žanr se proteže od ranih roots i dub melodija do novih zvukova reggae muzike poput new roots-a i new digital-a. 

MANNEKEN PIS ( Novi Sad ) je ovogodišnje iznenadjenje promo žurke. Posetilac mnogih festivalskih reggae dub pozornica što u Novom Sadu, što na prestižnim evropskim festivalima odlučio je da iskustvo i svoju dub kolekciju podeli sa vama i nama. Očekujte dobrar i glasan dub zvuk.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара