Sutra u drugstore beograd Headless Horsman + najava doceka Nove godine

By zozon blog - December 29, 2017

tekst:Nevena Stankovic
Ovoga petka u gradu vlada prednovogodisnja rapsodija
Ako ste u jeku desavanja ne zaboravite da posetite Katedralu elektronske muzike ,u kojoj ce, ovog 29.decembra, nastupiti Headless Horseman!
Headless Horsman je anonimni techno producent iz Berlina koji je svojim remixima dobio simpatije Perca(" look what  your love has done to me"-kao njegova numera po kojoj je poznat) i Ancient Methodsa.
Njegov ritam kazu da opusta srce a savija kicmu, a ispirisan je nekom drevnom umetnoscu koja jeste ciklicna."Prica koja ide u krugove"-u jednoj recenici jeste muzika kojom on animira masu.
Sve sto mozemo povezati za ovim umetnikom jeste brutalna estetika kao i distopijsko okruzenje(ono zamisljeno okruzenje u kojem su do maskimuma sve lose strane danasnje civilizacije dospele)
Local Support: Kaen, Boža Podunavac and A//O.
Headless Horsman kao i local suport predstavljaju techno kao takav, kao nesto iz mracnog poput jame, i jakog poput mraka!

cena karata 600/800 RSD
Sa ovom zurkom pocinjemo najave za nedelju tj za docek Nove godine prvi na listi klubova koji su cele godine jako brinuli koga dovode je svakako Drugstore tako da se mora naci na vasoj listi tu noc 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара