Oslikavanje prihvatilišta za životinje u BIGZ-u / subota, 14-19h

By Unknown - December 29, 2017

Street Smart Belgrade i Animal Rescue Serbia vas pozivaju da im se pridružite na novogodišnjoj volonterskoj akciji oplemenjivanja prihvatilišta za životinje "Animal Rescue" u podrumu BIGZ-a (Bulevar vojvode Mišića 17, Beograd). 
Umetnici će u subotu od 14 do 19h oslikavati zidove prihvatilišta, a vi dođite da se družite sa njima! 
U akciji učestvuju: Artez, Bong, Bojan Lacmanović, Brada, Jana Danilović, Nataša Kekanović, Nikola Mihajlović, Wuper.
Moći ćete i da kupite radove autora koji će svojim volonterskim radom podržati ovu akciju i naravno- da udomite kućnog ljubimca i usrećite tog krznenog/pernatog drugara za predstojeće praznike! 
Donacije prihvatilištu su takođe dobrodošle. 
Ulepšajte sebi i drugima Novu godinu- vidimo se u subotu!
ARS je prva zvanična, neprofitna i volonterska organizacija za spasavanje životinja u Srbiji, iz situacija gde im je ugrožen život, a pristup mestu na kome se životinja nalazi je otežan, rizičan, komplikovan, ili nije moguć na uobičajen način. To su situacije poput mačaka na drveću, pasa u šahtovima, bunarima, zaleđenim jezerima i sl. Akcije spasavanja ne naplaćujemo, kao ni članarinu, a finansiramo se od pomoći društveno odgovornih kompanija, fondacija, institucija i pojedinaca.
Više detalja o našim aktivnostima možete saznati na FB stranici: https: //www.facebook.com/animalrescueserbia/, web sajtu:animalrescueserbia.org ili nekoj od epizoda ARS patrole koju snimamo u saradnji sa Edu TV.
link ka event-u:

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара