Jubgle i dnb na uprising festivalu

By zozon blog - August 10, 2017

Jedan od najboljih reggae festivala u Europi  svakako je Uprising na plaži Zlaté Piesky u Bratislavi, koji se ove godine održava od 25 i 26. avgusta. Uprising je jedan od najbrže rastućih europskih festivala i svake godine privlači sve veća imena svetske reggae scene. Za dodatne informacije na raspolaganju vam je zvanični sajt Uprsing festivala: http://www.uprising.sk
Congo Natty veliko ime svetske muzičke scene,ne samo u jungle muzici nego i šire. Ovoga puta dolazi sa Mc Iron Dread gde će predstaviti svoju selekciju publici u Bratislavi. Njegovi hitovi”Get Ready”, “Jungle Revolution”, “Notorious” ,”UK All Stars” samo su delić programa koji plasira već punih 25 godina na muzičko nebo jungle muzike.
Ove godine Uprising festival bogatiji je i za britanski hip hop trio Foreign Beggars. Ovi momci puni su energije ali pored toga sa bine dolazi veoma kvalitetan zvuk. Lyric Pad Hip Hop Awards 2005 godine izabrao ih je za najbolju grupu, iza sebe imaju šest studijskih izdanja i mnogobrojne hitove i saradnju sa vodećim imenima svetske elektronske muzike.
Pendulum ne treba posebno predstavljati, momci iz Perta dolaze ovoga puta kao Dj set, producent Paul Harding aka El Hornet imaće podršku Mc Verse i sigurno nas očekuje veoma kvalitetan program.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара