Monika Kruse 10. decembra u Depo-u!

By zozon blog - December 07, 2016


Techno ikona sa preko 25 godina karijere stiže u Beograd 10. Decembra! 
“Moja poruka je “znoji se sa osmehom”. Pružam ljubav svojoj publici i oni mi uzvraćaju. LJUBAV je najbolja stvar na svetu. Moja želja je da pomognem ljudima da zaborave na sve što im se dešava u životu, kao da je praznik - samo se izgubite u mojoj muzici.“
Monika Kruse je dugogodišnji sinonim za techno, iako u svojim 40tim, i dalje se smatra jednom od najbitnijih i najvećih nemačkih DJica svetske scene. Ova dama otkad zna za sebe zna i za muziku. Još kao mala zaljubila se u ovu opojnu umetnost svirajući klavir i ta ljubav je sa godinama rasla kao i njen talenat. Strastvena je kolekcionarka ploča raznih muzičkih žanrova poput funk-a, soul-a, hip hop-a i house-a koji su obeležili početak njene karijere sve dok do nje nisu dospeli revolucionarni zvuci iz Čikaga i Detroida koji su očarali njenu maštu kada se potpuno predala ovom tvrđem zvuku.
Monika je aktivan producent. Njena Terminal M etiketa je proslavila petnaestogodišnji jubilej prošle godine, dok je ona ove godine oborila sve rekorde saradnjom sa Pig & Dan-om, trakom “Soulstice”, Beatportovom top 10 tehno himnom. Fantastičan remix paket “Summer Drops” je takođe bio Beatportov miljenik a uključivao je remix Monikine trake u izvedbi Nicole Moudaber, Uner-a i Mendo-a. Sa samo dva izdanja Monika je bila jedan od Beatportovih top 100 techno izvođača u 2014. Godini. 
Mnogo vremena provodi u studiju a kada nije u studiju možete je uloviti kako svojim setovima u kultnom berlinskom klubu Berghain klabere zabavlja do ranih jutarnjih sati. Kada nije u Berlinu naćićete je kako zabavlja masu na svim bitnijim festivalima, žurkama i klubovima kao što su Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Egg London, Time Warp, Melt Festival, Eastern Electrics UK, Ultra Music Festival u Majamiju i Južnoj Americi, Sonus, Awakenings ADE I SEMF. Takođe je bila domaćin stejdža na Amsterdam Edit festivalu gosteći neke od svojih omiljenih izvođača kao što su Pig & Dan, Nick Curly i Miss KIttin.
Ne samo da je izvrsna DJica i producentkinja već njena strast za širenjem ljubavi prevazilazi podujum za igru i pult. Godine 2000. osnovala je dobrotvornu organizaciju pod nazivom “No historical backspin” za borbu protiv rasizma i homofobije. Njen dobrotvorni rad kao i njena produkcija i DJ-ing predstavljaju izraz Monikine vere u transformišuću moć muzike: “To je bila moja prva ljubav, muzika je moj najbolji prijatelj. Nikad me nije izneverila. U dobrim vremenima je bila tu, u lošim vremenima je bila tu. “
Već dvadeset i pet godina na sceni ova Nemica i dalje ima jasnu viziju muzike i zato njeni nastupi često odvode u bezvremensko putovanje zvukom, a vi je možete čuti u Depo magacinu 10. Decembra! 
Biće to žurka za prepričavanje jer uz Moniku nastupa snažna domaća podrška u sastavu Alexandar Ivković b2b Mihajlo i Ilija Djoković. 
Ulaznice možete kupti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia GIGS TIXpo prmotivnoj ceni od 800 dinara i 1300 dinara za VIP. Požurite i nabavite svoju kartu na vreme!

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара