Bend Repetitor izaziva najez svojom muzikom i energijom

By zozon blog - December 07, 2016

Koncert grupe Repetior u Domu Omladine Beograda je nesto kao koncert Darkwood dub-a pocetkom januara,trebalo bi da ima svoj dan u kalendaru jednom godisnje sa zvezdicom koja je za obavezne manifestacije. 
Ne posecujem svirke tako cesto, od onih sam ljudi koji I dalje ponekad slusaju Block Out samo zbog lirike ili Bajagu iz dosade. Medjutim,kako jedne stvari vuku druge, pre par dana sam posetila svirlu koja je zracila tolikom energijom, kako izmedju benda i publile tako i medju nama samima koji smo tu noc bili u Domu Omladine Beograda. 
Jedno je bilo neminovno "rok idalje zivi samo menja oblike".
Sala je bila ispunjena ljudima koji shvataju da zivot pocinje u tridesetoj, i onih drugih koji zele da su im te godine vec dosle.
Od bacanja iz zanosa na ruke publike, preko bacanja palica , do znoja I zahvalnog osmeha na kraju, bend Repetitor izaziva najez svojom muzikom i energijom na live nastupima.
Tu noc Dom Omladine svi su napustili sa osmehom na licu, lepim uspomenama koje su duboko urezane u svakom ko je tu noc bio na ne zaboravnom koncertu Repetitora.
Naravno niposto ne smem da zaboravim da spomenem bend koji je odradio sjajano zagravanje atmosfere.  Koji je sve samo nije dovidjenja, vec do vidjenja. Auf wiedersehen
Svako od nas ima suzene snove, dok kopamo do beskraja, nadamo se da cemo biti bolji I to sve kroz laku zabavu, divne koncerte, zurke i sitnice koje zivot znace,
šire vidike i obogaćuju dušu

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара