2. preporuka za docek Nove Godine 2017

By zozon blog - December 12, 2016


Predstavljamo vam ovogodišnji Central Dance Event! Novogodišnju platofmu koja će po treći put zaokružiti celokupni utisak žurki sezone koja je za nama. 
Kao zaključak fenomenalne 2016. godine Central Dance Event vam donosi četri vrhunska dogadjaja mizičke raznolikosti na dve lokacije - Hangar iMagacin Depo!
Novu 2017. godinu dočekaćemo u Magacin Depo-u, 31. decembra uz:

~Izraelski producent Guy J ostvario se kao jedan od najsloženijih i najemotivnijih producenata elektronske scene u poslednjoj dekadi. Bilo da je u pitanju njegov senzualan pogled na house muziku ili čudesan ambijentalni materijal, njegov rad je uvek dodirnut magijom i emocijom.
Iako je Izrael poznat po psychedelic trance muzici, Guy J i njegovi savremenici postali su predvodnici novog talasa izraelskog house-a i techno muzike: „ Ja sam veoma osetljiva osoba, ono što napravim je odraz onog kako se osećam u tom trenutku. Počeo sam kao veliki fan trance i progressive muzike, kasnije bio izložen techno i deep house zvuku. Pokušavam sve ovo da uklopim u svoju muziku. Malo od svega“.
Njegov debi album Esperanza zaradio je pohvale 2008. godine zbog svog stila, odličnog spoja progressive house, techno i electro zvuka, dok je album „1000 Words“, izdat za Bedrock i sklopljen u dva diska, dokazao njegovu sposobnost muzičkog istraživanja: „Toliko je emocija uključeno u house muziku, ali je na kraju tu da stvori dobre vibracije i da vas natera da djuskate. Pravljenje albuma je za mene način da isporučim čistu muziku“.
Negde 2012. godine Guy J stvara novi projekat sa svojim prijateljima i kolegama sa Bedrock-a. Svoj sopstveni label „Lost & Found“, a tu su i neka manja izdanja za Cocoon records, jedan od najcenjenijih etiketa techno muzike i šire. Ove godine, izdaje novi album „The Threes, The Sea & The Sun“ koji ponovo oduševljava fanove mekšeg, emotivnijeg zvuka. Kao i uvek sa svojim jedinstvenim talentom, kvalitetom, a ne kvantitetom, svaki od njegovih izdanja dočekan je sa velikim uzbudjenjem.

~Guy Mantzur je DJ iz Tel Aviva čija se muzika teško može svrstati u jedan žanr. Kroz uticaje Tech House, Techno i čistog Progressive House-a, on pravi sopstvenu, prepoznatljivu muzičku formu zahvaljujući kojoj je postao jedan od vodećih DJ/producenata širom sveta. Veoma je prepoznatljiv po svojim autentičnim, hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, kako u svojim produkcijama, tako i u DJ setovima. 
Pošto je 2013. obeležen kao centralna figura rastuće underground muzičke scene Tel Aviva, rezidencija u najposećenijem gradskom klubu The Cat & The Dog mu je obezbedila titulu najboljeg izraelskog underground DJ-a 2013. XL Awards-a.
Njegova izdanja za etikete poput Kompakt, Diynamic, Systematic, Bedrock, Sudbeat, Lost & Found uvek su privlačila pažnju i donosila novu publiku. Pored svojih talenata u studiju, Guy je takodje i suvlasnik i A&R labela Plattenbank iz Minhena, kao i Yaniv Tal-a, koji donose nova tržišta njegovom muzičkom stvaralaštvu.

~Khen Nakon godina brušenja svog talenta u studiju, kao i za pultom, njegovu muziku prepoznao je Guy Mantzur 2011. koji ga je odmah angažovao za svoju izdavačku kuću Plattenbank. Od tada izdavao je za etikete poput Lowbit, Hope Nick Warren-a i možda i najzančajnije Sudbeat Hernana Cattaneo-a i Lost & Found Guy J-a. The Cat & Dog, Shalvata, Monochrome and Aria Downstairs su samo neki od klubova koji su ugostili Kehna kod kuće dok je gostovao u Bahreinu, RLGC 044, Pacha-i, Chipsu i Amsterdam Dance Eventu. Godinu 2015. krunisao je debijem za kanadski microCastle izdavačku kuću Dosema, Jeremy Olandera i King Uniquea. Njegov Pollen Spreader EP je pronašao podršku velikih imena poput Hernan Cattaneo-a, Nick Warren-a, Guy J-a, Joris Voorn-a, Dixon-a, Dubfire-a, Nick Fanciulli-ja i mnogih drugih. Sada je potpisan za diskografsku kuću Guy J-a Lost & Found.
Karte u pretprodaji na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestma.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара