Myth of Creation pravi drugo okupljanje

By zozon blog - November 15, 2016



Podrska nam je bitna, zato podelite ovaj tekst sa vasim prijateljima. Zozon blog

Myth of Creation sprema sasvim drugaciji performans u jednom od najboljih prostora u Beogradu. Docekajte noc sa kreatorima Visionary Art Unije.

Uzivo slikanje, izlozba i jos mnogo toga ko je bio na mitskom okupljanju prvom u Hadži atelje-galerija-baru zna sta da ocekuje a za sve koji nisu bili svratite necete se pokajati. Tog 17.11 izlagace i druziti se sa vama cela ekipa iz Myth of Creation:
Bojan Maksimovic, Mina Banic, Marko Mitrovic i Lucic Nenad 
Bojan Maksimovic, Mina Banic, Marko Mitrovic i Lucic Nenad Bojan Maksimovic, Mina Banic, Marko Mitrovic i Lucic Nenad Muzicka podrska Nenad Kecman aka Acoustic Tree.
druzenje je zakazano od 17.11 u 20h do 20.11.2016 u
druzenje je zakazano od 17.11 u 20h do 20.11.2016 udruzenje je zakazano od 17.11 u 20h do 20.11.2016 uBen Akiba comedy club & barBraće Krsmanovića 6, Belgrade.


„Razmišljajući na koji način možemo što bolje da približimo vizionarsku umetnost ostalim ljudima, nas četvoro smo se zaista iskreno potrudili da stvaramo, a u isto vreme da komuniciramo sa publikom. Posetioci nisu krili oduševljenje. Najbolja stvar je upravo ta da smo neke ljude motivisali da i sami stvaraju, zbog čega mi je mnogo drago jer baš to je energija koju želimo da šaljemo kao unija i kojoj težimo“, rekao je tom prilikom Marko Mitrović, jedan od osnivača Myth of Creation-a. Ako vas je ova prica zaintresovala pogledajte jos par informacija na sledecem linku:

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара