HillsUp Festival

By zozon blog - July 21, 2014


Na Zlatiboru će po prvi put od 24. do 26. jula, na Tić polju, biti održan muzičko-kulturni festival pod nazivom „Hills Up Festival“. Reč je o festivalu koji će u muzičkom delu programa okupiti najpoznatija imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika će imati priliku da čuje : Van Gogh, S.A.R.S., Ramba Amadeusa, Zemlja gruva, Osmi dan, kao i goste iz susednih zemalja: Letu štuke i Edo majka kao i mnogi drugi. Za ljubitelje elektronske muzike nastupiće: The Beatshakers, SevdahBaby live Pa W/DJIXX, Zap Me Strobe i drugi.
Imajući u vidu da su inicijatori održavanja ovog festivala UG E-Zona i Serdar, udruženja koja se bave zaštitom životne sredine i omladinskim aktivizmom i sam festival će imati takav karakter. Tokom trajanja festivala biće organizovane radionice i aktivnosti iz oblasti ekologije, kao i konkursi za amatersku fotografiju i film. Centralna dnevna aktivnost festivala biće takmičenje u planinarskom orijentiringu, dok će uz podršku Studentskog odmarališta „Ratko Mitrović“ biti održan turnir u košarci za ekipe iz cele Srbije.
Tokom juna ulaznice će biti u prodaji širom Srbije, a više informacija možete saznati na zvaničnoj stranici festivala na fejsbuku www.facebook.com/hillsupfestival kao i na internet prezentaciji festival www.hillsup.com . Cena ulaznica će se kretati od 499 dinara za pojedinačne ulaznice za prvi i drugi dan festivala, 599 dinara za treći dan festivala do 1299 dinara za komplet ulaznica za sva tri dana.

Organizatori festivala su: Udruženja građana E-Zona sa Zlatibora i Serdar iz Čajetine i Turističke organizacije Zlatibor, uz podršku opštine Čajetina

24.JUL 2014.

25.JUL 2014.

26.JUL 2014.

499 RSD

499 RSD

599 RSD

Moondance HELM Sicksoul
Letu Štuke Real tribute RHCP Zemlja Gruva
Rambo Amadeus
BAD COPY
Edo Maajka
S.A.R.S SevdahBaby Live VAN GOGH
Osmi Dan Zap Me Strobe AS FM party
The Beatshakers Sofa Kru
Dj Felipe Navarro

#HillsUp #Hills #Up #Zlatibor #Festival

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара