dRUMELODY objavio spot za pesmu “Organ”

By zozon blog - July 27, 2020

Istaknuti sarajevski DJ i perkusionista Berin Tuzlić aka dRUMELODY nedavno je promovisao svoj novi spot za traku „Organ” i kroz muziku kritikovao današnju borbu za opsatanak.

Kao i do sada, Berin Tuzlić koji stoji iza stage imena dRUMELODY, i u spotu za „Organ” kombinuje elektroniku, prepoznatljivi vizuelni identitet i lyrics koji daje dušu samoj traci.

POGLEDAJTE SPOT NA OVOM LINKU

Ambijent koji dRUMELODY stvara neće vas ostaviti ravnodušnim, već navesti da razmislite o borbi za opstanak što i jeste poruka koju je umetnik ovo prilikom šalje.

„Da li je smo se ikad zapitali koji su svi izazovi u borbi za opstanak, pogotovo naših žena, u kakvim uslovima i sa kakvim profilima ljudi se susreću. Imamo li osećaj, jesmo li spremni na kritiku ili smo osuđeni da se svim sredstvima borimo za opstanak”, izjavljuje Berin Tuzlić koji stoji iza projekta dRUMELODY.

Ovaj autentični umetnik koji spaja DJ-ing, električni bubanj, ali i sintetičke vokale stvara jedinstvenu LIVE verziju koju treba doživeti. Zato na sledećem nastupu u Beogradu nikako nemojte propustiti da čujete nešto potpuno drugačije, osetite vibracije koje vode u druge svetove i oduševite se jedinstvenim performnsom Njegovi nastupi jednostavno se moraju doživeti u specifičnom okruženju!

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара