Kroz zatvorene oci u noci

By zozon blog - May 21, 2016

Dragi nasi prijatelji, ljubitelji umetnosti, po 2. put za redom pravimo okupljanje u parku radi druzenja, razmene umetnickih dela, kao i stvaranja istih, na licu mesta. 21.6.2016 od 18h pa do ponoci, okupicemo se na studentskom trgu, u parku.
Zasto bas u tom parku?
1.zato sto zelimo da u noci muzeja skrenemo paznju svima da vec duze vreme ne radi Narodni muzej, koji je u neposrednoj blizini, kao ni muzej Savremene umetnosti, tako da ne mozemo da otvorimo skroz oci u noci, kako nam porucuju organizatori noci muzeja
2. zato sto je od skoro zabranjeno okupljanje u parku posle ponoci, tako da tad moramo da zatvorimo oci u noci
3. zato sto se park nalazi u centru grada i na ruti koja je predvidjena za obilazak u noci muzeja (otvori oci u noci, videces nas)
4.zato sto, kad treba da otvorite oci u noci, jedino kod nas necete videti kilometarske redove na ulazu, jer nas park ima 5 ulaza i svi su dobro dosli u njega
5. zato sto na drugim lokacijama te noci necete smeti da pipnete ili docrtate nesto na eksponatima, kod nas je to više nego pozeljno da uradite.
Ove godine tema ce nam biti KROZ ZATVORENE OCI U NOCI. tema je siroka tako da ocekujemo od vas koji nas posetite da nam predstavite vase drugare iz maste, izmisljena lokacije, mrlje koje vidite kad jako zatvorite oci i sve sto vas inspirise na tu temu. ako vam crtanje i slikanje ne ide od ruke onda nam ostavite neku poruku na tu temu ili nam napisite kraci tekst, ili pesmu, ponesite vase instrumente pa nam zasvirajte nesto lepo, otpevajte.... vidimo se sutra od 18h pozdrav Zozon blog ponesite Vase crteze od kuce fotografije grafike skulpture jer cemo i mi nase pa da se menjamo.
Ponesite pribor za crtanje kakav god imate :)

Event: https://www.facebook.com/events/130970107309823/

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара