Bolesna Štenad kazu da Desiće se lepe stvari

By zozon blog - March 05, 2015

Drugi studijski album Desiće se lepe stvari grupe Bolesna Štenad u izdanju izdavačke kuće RockSvirke Records, može preuzeti na sajtu izdavača http://records.rocksvirke.com, kao i na zvaničnom sajtu grupe http://bolesnastenad.com/download.
„Album je duplo duži od prvog, sadrži duplo manje psovki od prvog, idealan je poklon za 8. mart ili sličnu prigodu. 'Desiće se lepe stvari' je poruka puna optimizma i mi se krećemo u tom pravcu. Ovu poruku smo stavili na svoj logo te će zauvek ostati na njemu da nas podseća da će se lepe stvari zaista desiti! Bolesna Štenad se linjaju, menjaju dlaku i ćud, nije to više samo pank, naše sranje postaje tvrdo! S tim što smo ovaj zadnji deo o sranju stavili samo da bi novinarima na radiju bilo neprijatnije dok čitaju saopštenje.“ kaže frontmen benda Aleksandar                                    Marković - Lama.
Bend uskoro kreće na turneju gde će koncertno promovisati novi album širom regije. Više informacija uskoro na zvaničnom sajtu grupe kao i izdavačke kuće i menadžmenta.
Spisak pesama

1. Desiće se lepe stvari
2. Komšinice
3. Problem
4. Multietnička atrakcija
5. Ne mogu da zaspim
6. Grad
7. Nenad
8. 666
9. Bog
10. Život je lep
11. Ja sam ga ubiom od narednih koncerata.
 Hvala svim bogovima u koje verovali ili ne! I hvala kurcu da je konačno izašao album :)

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара