Emmanuel i Anetha po prvi put u Beogradu!

By zozon blog - March 05, 2018



Music Reactions će vas desetog marta sprovesti kroz portal Katedrale techna, Drugstora, do undergrounda!
Po prvi put u Beogradu, imaćete priliku da čujete Emmanuela i Anethu.
Emmanuel (ARTS) - "Pravi umetnik jeste onaj koji uspe se da se izdvoji iz “mase”” je moto kojim se vodi ovaj mladi producent . Kao neko iz publike, shvata da je ona bitan deo kulture klabinga,tako da su njegovi nastupi raznoliki,  on prati vajb koji publika pruža i kombinuje ga sa svojim raspoloženjem u set.Njegov sopstveni label ARTS koji ima 4 platforme - Arts Ltd, Arts Collective, Arts Transparent i Arts Digital Series jeste ono po čemu je svetski prihvaćen.

Emmanuelov LP 'Rave Culture'  gura granice techno kulture na drugi nivo.
“Rave culture” popunjavanja onaj  prostor  sadašnje rave scene koji niko drugi nije pokušao da popuni, u smislu moći ,eksperimentisanja, ulaganja duše. Emmanuel se trudi da ispoštuje rad “stare škole”. Ovaj LP je njegovo najveće dostignuće i ima za cilj da pokaže ko je on u potpunosti. Uprokos njegovom mladom životnom dobu,produkcija  na kakvoj on radi je zrela i kao takva je   uspela  da parira produkciji nekih od velikana underground techno i house scene. Emmanuelov rad je podržan od strane Sven Vatha, Ben Simsa, Ben Klocka ,Marcel Dettmana, Regisa ,…
Anetha (BLOCAUS)
Mlada dama inspirisana spojem novog talasa i elektronske muzike, koja kroz svoje  setove  provlači hipnotizirajuće melodije jačine acida.
Anetha je umetnik koji spaja kultne trake iz devedesetih sa mladjom i novijom publikom.
U poslednjih nekoliko godina nastupala na renomiranim mestima u Francuskoj kao i širom sveta, na mestima kao sto su su Concrete and Veather Festival u Parizu, Khidi u Tbilissiju, Korner u Tajpeju, Grel Forelle u Austriji, Faustu u Seulu, Reaktoru u Amsterdamu i Berghainu u Berlinu.
Anetha takođe ko-rukovodi Blocaus labelom, a može se reći da je njena traka Acid Train bila puštana kroz mnoge sound sisteme od onih kućnih ,preko klubskih do onih festivalskih.
Pored Emmanuela i Anethe, desetog marta, imaćete priliku da čujete rezidente Music Reations-a RAR-a i Betomenga.
Karte za ovaj događaj su u pretprodaji
Event događaja

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара