Pogledajte sta nam sprema VAZDA GARANT zurka kakve nije bilo na ovim prostorima

By zozon blog - November 18, 2017

Ovim putem zelimo da vam predstavimo nesto sto trenutno do ovog momenta nije bilo kod nas tako da mislimo da je vredno vase paznje. Ako ce te iskreno VAZDA ce vas zanimati koga dovode a GARANT ce vam biti ludo i ne zaboravno na ovoj zurci. Tako da se u decembru vidimo svi u KPTM-u da podrzimo VAZDA GARANT organizaciju i dovodjenje londonskog zvuka u BG. Ako ste radi da podrzite njihov projekat posetite ovaj link i uplatite im neki iznos novca jer svi ako damo malo mozemo da napravimo bas veliku zurku za pamcenje a VAZDA GARANT vam je spremio poklone da vam se oduze za novcanu pomoc, vise na linku ispod. 
https://www.kisskissbankbank.com/en/projects/undeground-music-events-garant
Umalo da zaboravim da vam kazem da odete do njihovog sajta i ividite detaljnije ko su sta su i sta planiraju.
http://www.vazdagarant.com/
Prvi put u Beogradu – autentični londonski zvuk, straight across the pond!
Sumgii i Illaman čine polovinu rep sastava Problem Child. Illaman je jedan od 3 MC-ja (pored Dabbla-e i Dubbledge-a), a Sumgii je njihov bitmejker. Svaki sajfer i EP je Sumgii svojeručno producirao, a Problem Child iza sebe imaju i jedan album – „Confessions of a normal human being“. 

Međutim, njih dvojica nam neće samo nastupati sa hitovima poput „Quickting“, „ME“, „Sheep“ ili „Woddle“; Sumgii iza sebe ima gotovo 20-godišnju karijeru bitmejkera/producenta za sastave LDZ (ili LonDonZoo), 616 (poznatiji kao i Cult Mountain), i Piff Gang, kao i solo umetnike poput Black Josh-a, Milkavelli-ja, i Onoe Caponoe-a. 
Illaman je MC koji je karijeru počeo kao vokalista metal/rep benda Flict; slušao je i nastupao na piratskom radiju, postao deo rep ekipe Tomb Crew i onda se probio kao drum’n’bass MC. Illaman iza sebe ima nekoliko solo albuma i EP-ja, poput „1 hour bangers“ vol. 1 i 2, i „Wonky Face“. Tokom 2017. je nastupao kao Goldie-jev zvanični MC širom sveta, a krajem oktobra je uspešno odradio turneju sa francuskim legendarnim hip hop sastavom Chinese Man.

Sumgii i Illaman su mnogima omiljeni za saradnju, od Foreign Beggarsa (koji s njima imaju mnogo predstojećih, ali i već snimljenih singlova), preko Rag’n’bone Man-a, do mančesterskog sastava LEVELZ (od kojih Black Josh često ima Sumgii-ja iza sebe kao producenta, a Illaman često nastupa kao gostujući MC na njihovim koncertima po Britaniji).

Ono što nam oni donose je pravi UK zvuk - bilo da je to boombap, rep, grajm ili još neki iznenađujući, vanžanrovski hit, sa njima ćete doživeti svoje parče podzemlja Londona u Beogradu.
Uz njih, premijerno će debitovati svoje halftempo/grime/garage setove Džonidža, Rahmanee i Dekord. Uz Džonidžu, na mikrofonu će biti Don Dada.

Ovo je prilika da čujete nešto novo od već poznate ekipe, i da možda čujete nešto što ste oduvek hteli od faca koje nam prvi put stižu. Nećete pogrešiti ako posetite našu žurku, jer je ovo ujedno PRVA U NIZU žurki koje sastav Vazda Garant planira da vam priredi.
KPTM, 2. decembar 2017. Nema nigde drugo gde biste mogli biti.


Pratite VAZDA GARANT na njihovoj fb stranici:
https://www.facebook.com/vazdagarant/?ref=br_rs

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара