LACUNA COIL + Cellar Darling + Sinheresy

By Unknown - November 08, 2017


MH Concerts i Serbian Hellbangers
ponosno predstavljaju:
Live – 13. 11. 2017. Dom omladine Beograda – 20h
LACUNA COIL + Cellar Darling + Sinheresy
Milanski modern gothic metal sastav Lacuna Coil, jedan od najpoznatijih "muzičkih izvoza" koji nudi Italija, premijerno će zasvirati u Beogradu u ponedeljak, 13. novembra! Ovaj bend koji je ozbiljnu karijeru izgradio i u Americi, osnovan je pre tačno dvadeset godina i od tada konstantno snima, svira turneje i svakako je jedan od najtraženijih festivalskih bendova današnjice. Iako u postavi imaju dva vokala, prva asocijacija na ovaj bend je harizmatična Cristina Scabbia. 
Lacuna Coil na aktuelnoj turneji promoviše osmi studijski album Delirium (Century Media, 2016.), no, kako po prvi put sviraju u našoj zemlji, možemo očekivati "best of" nastup koji sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Švajcarski sastav Cellar Darling, u čijim redovima su bivši članovi benda Eluveitie, nastupiće kao specijalni gosti na Lacuna Coil turneji, u okviru koje stižu i u naše krajeve.
Cellar Darling su 2016. godine oformili Anna Murphy, Merlin Sutter i Ivo Henzi, bivši članovi pomenutih folk metal ikona Eluveitie. Krajem iste godine objavili su singl “Challenge”, koji im je zahvaljujući velikom uspehu pomogao da potpišu ugovor sa Nuclear Blastom. Debi album This is the Sound izašao je 30. juna, a producirao ga je Tommy Vetterli (Coroner, Eluveitie). S istog su skinuti singlovi “Black Moon” i “Avalanche”. U toku je promovisanje pomenutog albuma na turneji sa Lacuna Coil.

Italijanski symphonic modern metal bend Sinheresy takođe će nastupiti isto veče u Domu omladine Beograda.

Ulaznice u prodaji od 08. juna:
- akcija, prvih 100 ulaznica 2.000din (RASPRODATO!)
- pretprodaja 2.500din
- na dan koncerta 3.000din

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos
LACUNA COIL

CELLAR DARLING

SINHERESY

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара