Workshop Akua Naru "Meet, greet, exchange" Beograd

By zozon blog - October 26, 2017


Veceras u prostoru Drugstre Beograd nastup Akue Naru.
http://stefan-mihailovic.blogspot.com/2017/09/akua-naru-ponovo-u-srbiji.html

Poznato je da u okviru svojih svetskih turneja Akua Naru neretko ostvaruje kontakt sa lokalnim umetnicama, organizacijama, te ljubiteljima njene muzike uopšte. 

U želji da upozna okolnosti pod kojima žene širom sveta stvaraju, žive i uživaju muziku, ova umetnica u različitim delovima sveta drži radionice na temu osnaživanja devojaka u umetnosti i svakodnevnom životu. 



Prilikom prošle posete Srbiji, Akua je u Somboru učestvovala u javnom razgovoru “Informally with Akua Naru” na kom je govorila o svom stvaralaštvu, političnosti svojih tekstova i dosadašnjem aktivizmu. 
Ovog puta, ljubiteljke njenog stvaralaštva imaće priliku da učestvuju na radionici “Meet, greet, exchange” koju će, na zadovoljstvo svih nas, Akua održati 28. oktobra u Klubu srećnih žena. Ideja je da se devojke/žene koje se prijave za radionicu upoznaju sa Akuom, razmene sa njom i među sobom iskustva života i rada u Beogradu, odnosno Srbiji. Posebna pažnja biće posvećena pitanjima vezanim za process kreativnog stvaranja, pa će tako učesnice radionice imati jedinstvenu priliku da sa Akuom porazgovaraju o pisanju, muzici, umetnosti, politici i svemu onome što Akuin umetnički izraz objedinjuje. 
Pozivamo sve zainteresovane devojke, i one koje se tako osećaju, da nam se 28. oktobra pridruže na radionici u Klubu srećnih žena i da zajedno Akui ukažemo na lepote i probleme života žena u Srbiji i Beogradu. 
Radionica će trajati od 15 do 17 časova. 

Tačna adresa je >> Klub srećnih žena, Pole dance fitness studio, Kneza Miloša 10. <<
Broj učesnika je ograničen, ulaz je besplatan!
Prijave šaljite na email adresu info@poledancefitness.rs !

  • Share:

You Might Also Like

3 коментара