Danas obavezno svratite do cetinjske

By zozon blog - September 15, 2017

U klubu Bluz i Pivo  danas do 15h krece veliki matine UPARKIRAVANJE. Od 17h mozete cuti poeziju Katarine Jovanovic i Aleksandra Nikolica, zatim na vise lokacija u samom klubu  i oko njega imace te priliku da cujete i Nenada Zlatanovica Mr. Swaggera, Rockabily & Exotica, Tip Top Charlie, Dj Mata, da uzivate u Body artu, da odigrate Beer pong ili da dobijete popust za tetovaze sve to uz pice i fenomenalnu ekipu koja ce petak posle podne provesti u Cetinjskoj.
Organizatori ovog matinea su o uparkiravanju rekli da su poceli da ga rade sa namerom da predje u tradiciju koja ce spajati na jednom mestu u jednom danu razlicite vidove umetnosti, lud provod i kvalitetno druzenje.
Bluzeri i "Nebluzeri", Fankeri i Rokeri, Pivopije i "Nepivopije", Ekspresionisti i Impresionisti, tattoo majstori i vi koji se nikada ne bi tetovirali, studenti i penzioneri sa unucima, zaposleni i blejaci, da li ste spremni? Za svakog smo spremili po nesto! Odbrojavanje do masovne matine zurke u Cetinjskoj je pocelo vidimo se od 15h do 1h u, na,ispred pored Bluz i Piva i zajedno sa vama zauzimamo dobar deo parkinga! 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара