Svratite obavezno na Reflekt festival

By zozon blog - August 04, 2017


Evo idealne prilike da se pomerite iz usijanog grada i uzivate u muzici i prirodi, drugi po redu Reflekt festival održaće se u Novom Bečeju 18. i 19. Avgusta 2017. 
Organizacija Reflekt za vas je pripremila nesvakidašnji događaj u gradiću sa najlepšim kejem u Srbiji i široj okolini. Program festivala će trajati dva dana. Osim što možete očekivati kvalitetan muzički program, na Reflekt festivalu moći ćete da uživate u prirodi od koje zastaje dah. Reka Tisa će upotpuniti ovaj festival svojom lepotom, a posetioci će moći da uživaju u svim njenim čarima. Verujemo da ćete se osećati kao da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji jer od festivalskog prostora , samo nekoliko metara će vas deliti od vode, u kojoj se posle napornog đuskanja možete rashladiti. U sklopu festivalskog prostora, Novobečejci i svi gosti festivala, imaće prvi put priliku da uživaju u hrani koju je pripremio Novosadski renomirani restoran brze hrane Toster Bar.
Line up:
Avgustin Sophia, Bulgaria
KID
Daniel Fritz
Mark Myself b2b Shon
Minitronik
+ OFFICIAL AFTERHOURS =
Racic & Bazalac
Spremo b2b RA-DE

VAŽNO OBAVEŠTENJE!
Novi Bečej raspolaže sa brojnim smeštajnim kapacitetima. Ukoliko planirate da posetite naš festival, imaćete odličnu ponudu za vrlo malo para. Novi Bečej može da ponudi Hotelski smeštaj, pansionski smeštaj kao i razna privatna prenoćišta već od 1000 dinara po osobi. Sve to uz prelepu reku Tisu, biće nezaboravno iskustvo!!! Više informacija vam može ponuditi sajt turističke agencije Novi Bečej, a uskoro ćemo objaviti kontakt telefone dispečera koji će biti zadužen za sve informacije vezane za smeštaj. Ukoliko želite kampersku avanturu, opština Novi Bečej ima na raspolaganju kamp prostor sa strujom i tuševima u prostoru kamp smeštaja “Marina Gradište”. Više informacija na sajtu turističke agencije opštine Novi Bečej:

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара