Par predloga za četvrtak 2.2.2017

By zozon blog - February 02, 2017


Zazviždimo tad naš stari znak
od 20-00h

Kad se kaže šlager, svi pomisle na pedesete i šezdesete, neki na domaću zabavnu muziku, a nekima je u glavi samo shubi dubi duba. Muzika koju za vas biraju Beogradski šlageri dolazi iz najrazličitijih delova sveta (od Jugoslavije do Japana) i epoha (od Glenn Millera do Girls), u najrazličitijim žanrovima (chanson, swing, r’n’r, doo-wop, northern atlantic soul, yé yé) i izdanjima - nekada je šmekerska, kao Gainsbourg, Celentano i Elvis, nekada devojačka, kao Shirelles, Supremes i Šarićka, nekada sentiš, kao Paul Anka, Đorđe Marjanović i Salvatore Adamo, nekada duhovita, kao Đuza, Louis Prima i Dean Martin, ali je uvek plesna!
Više informacija na ovom linku 

Igralom (podrška: Crno dete) // Elektropionir // 02/02/2017
Alternativni "Hillbilly Afro Funk" trio iz Niša, Igralom u sklopu promocije prošlogodišnjeg nagrađivanog albuma "Pogrešna poznanstva" nastupiti u četvrtak, 2. februara u klubu Elektropionir (Cetinjska 15, Beograd). Početak koncerta je u 21 čas, dok će podršku pružiti noise rok duo Crno dete iz Beograda.
Ulaznice se mogu kupiti od četvrtka, 19. januara, po promotivnoj ceni od 300 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 400 dinara, a na sam dan nastupa grupe Igralom za ulaznicu je potrebno izdvojiti 500 dinara.
Napomena: Svi koji žele da kupe ulaznicu, a nisu to u mogućnosti da urade ranije, mogu istu rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona i ista će ih čekati na ulazu u Elektropionir.
Grupa nudi mešavinu energične strane Amerikane i zapadnoafričke muzike, koja se olako može kategorisati kao alternativna muzika. Album “Pogrešna poznanstva” je debi album Igraloma. Snimljen je novembra 2015. godine u muzičkom studiju “Šamarčina”, u Vrbasu (Srbija).
Duboka, teška fuzz gitara donosi zanimljivu kombinaciju rokenrola i assouf-a, što je autentični zapadnoafrički način sviranja žičanih instrumenata. To je podržano dubokim groovy bas linijama. Sviranje bubnja je najbolje definisano kao kreativna upotreba afro-funk bitova unutar konteksta stare škole rokenrola. Reči su na srpskom, matičnom jeziku članova benda.
Članovi benda:
Mladen Marjanović - gitara i prateći vokali
Marko Tomović - bubnjevi
Dimitrije Simović - bas gitara i glavni vokal
Otvaranje izložbe One u Klubu Narodnog pozorišta
Pozivamo Vas na otvaranje izlozbe slika pod nazivom "One" Tatjane Blagojevic i Jasne Visnjic
02.02.2017. u 20h 
u Klubu Narodnog pozorista. 
Izlozbu ce otvoriti Bojan Savić, slikar
Više informacija na  
https://www.facebook.com/events/1238631966217062/

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара