Talco se vraca u Novi Sad da vas prodrma

By zozon blog - November 16, 2016

Podrska nam je bitna, zato podelite ovaj tekst sa vasim prijateljima. 

Furiozni italijanski ska/punk bend Talco bio je u Novom Sadu u nekoliko navrata, poslednji put u novembru 2011. Pet godina kasnije majstori da naprave ozbiljnu žurku vraćaju se u Novi Sad i zakazuju novo druženje u SKCNS Fabrika. 18.11.2016 bendu Talco drustvo na bini ce praviti i bendovi Fiskalni Račun i Tu ima zvuka.
TALCO je italijanski ska-pank i alternativni bend iz Marghere (Venecija). Muzički, grupa objedinjuje duvačke instrumente i ritam ska-panka sa italijanskom narodnom muzikom.

Njihovi tekstovi odražavaju podršku levoj orijentaciji u politici i često uključuju anti-fašističke, anti-kapitalističke i anti-imperijalističke teme. Muzički uticaji pod kojima se razvila njihova muzika su The Clash, Ska-P, Modena City Ramblers i naročito Mano Negra, pa tako često nazivaju svoj zvuk "patchanka" po istoimenom prvom albumu Mano Negra.

2009. godine bend je napisao pesmu "St. Pauli", pesmu o kultnom nemačkom fudbalskom klubu istog imena.  Tim od tada koristi njihovu pesmu kao himnu, a bend Talco je odsvirao veliki broj koncerata na Millerntor stadionu u Hamburgu.
Diskografija: Tutti Assolti (2004)
Combat Circus (2006)
Mazel Tov (2008)
La Cretina Commedia (2010)
Gran Gala (2012)
Silent Town (2015)
Ulaznice su vec u prodaji i mozete ih naci na prodajnim mestima u Gigstixu i Cd Šopu Mungos po ceni od 500 dinara. 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара