Bonobo izbacio novi spot

By zozon blog - November 14, 2016

Prvo evo par reci o Simonu Greenu. Simon Green (30.3.1976.), poznatiji po umetničkom imenu Bonoboengleski je muzicarproducent i DJGreen je započeo karijeru nastupajući kao DJ pod imenom Barakas, te je zajedno sa Robertom Luisom iz nezavisne diskografske kuće, Tru Thoughts, bio član Nirobi & Barakas. Njegov prvi snimka pod pseudonimom Bonobo, objavljena je u oktobru 1999. godine kada je radio na pesmi "Terrapin", na Tru Thoughts kompilaciji, When Shapes Join Together.
Izdao je svoj prvi album, Animal Magic, 2001. godine za izdavačku kuću, Tru Thoughts. Celi album je bio potpuno samostalno instrumentaliziran i produciran te je Bonobo postao poznat kao jedan od "downtempo pionira."
Godine 2001., Bonobo je potpisao za nezavisnu producentsku kuću, Ninja Tune, te 2003. objavljuje svoj drugi studijski album, Dial 'M' For Monkey. 2005. godine, Bonobo je sarađivao na DJ mixsetu Ninja Tunesa, "Solid Steel", sa svojim kompilacijskim albumom, It Came from the Sea, koji je sadržavao nekoliko novih snimki kao i remiksiranih pjesama. Njegov treći album Days to Come, objavljen je u listopadu 2006. Prvi singl sa albuma bio je "Nightlite" na kome mu je gostovala indijska muzicarka, Bajka. 
podelite ovaj tekst sa svojim prijateljima na drustvenim mrezama. Hvala unapred. 
A evo i novog spota:

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара