Armageddon 05: Alborosie prvi put u Srbiji!

By zozon blog - October 31, 2016

Legendarni Alborosie po prvi put u Srbiji! 

U okviru ‘Freedom & Fyah’ turneje, na kojoj promoviše istoimeni album, Albo je samo tokom leta je održao više od 50 nastupa širom Evrope. Trenutno je sa svojim bendom Shengen Clan na jesenjem delu tura. Možemo da se osetimo i blago privilegovanim jer je Niš uz Bukurešt i Sofiju, jedini grad na Balkanu koji će Sicilijanac sa Jamajke posetiti. 
Alberto D’Ascola ‘Alborosie’ je multiinstrumentalista, producent i član svetski priznatog pokreta ‘Rastafari Movement’.
Podjednako priznat na svakom delu planete, Pupa Albo je autor gomile vrtoglavih hit singlova kao što su ‘Kingstown Town’, ‘Herbalist’, ‘No Cocaine’, ‘Play Fool’, ‘Poser’, ‘Raggamuffin’ itd.
Album ‘Freedom & Fyah’ je njegovo jedanaesto studijsko izdanje za osam godina. 
Pre tri godine se sa svojim kolegama Demijanom Marlijem i Džentlmenom pojavio u dokumentarcu ‘Journey to Jah’
Već 15 godina živi i radi na Jamajci.
Ovu svečanu priliku i mali jubilej, uveličaće i jedan od aktivnijih sastava sa ovih prostora u zadnje vreme – Stereo Banana. Oni će svojim simboličnim showcase nastupom pozdraviti domaću publiku posle više od godinu dana i dati podršku najpopularnijem aktivnom rege izvođaču na kugli zemljaskoj.
Već uzavrelu atmosferu će dodatno podgrejati najvičniji među jednakima, jedan jedini DJ Tjamil. Spremite se za egzotični reggae/jungle mash-up i ne zaboravite cipele za plesanje.
Ulaznice po ceni od 1000 dinara u pretprodaji možete kupiti od subote (29.10) u Vintage Shopu (Davidova 9). Na ulazu će karte biti skuplje

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара