GREENLAND FESTIVAL 2016

By zozon blog - May 16, 2016

Ovoga leta na Kamenoj Gori, u srcu predivne prirode na neotkrivenom, bajkovitom mestu pozivamo te na Greenland festival - priliku da otkriješ potpuno novi svet avanture, svet druženja i dobre zabave, kao i da se oprobaš u nekom od avanturističkih sportova – zip line, slobodno penjanje, rafting, kajaking, orijentiring, treking, istraživanje pećina, spust niz vodopand Sopotnice. Bogat i sadržajan program, kako dnevni tako i večernji učiniće da ovu avanturu pamtite celog života.

Cena ulaznice za sva četiri dana je trenutno samo 1500 din u koju su uključeni najveći broj avantura (Orijentiring + Zip line + Stena + Planinarenje + Kamp i Zabavni program), dok će se rafting i spust niz vodopade Sopotnice posebno naplaćivati. U sklopu festivala organizovan je i zabavni program u vidu DJ nastupa i pozorišnih predstava i radionica.
U sklopu festivala je organizovan kamp smeštaj. Poželjno je da svako ponese svoj šator, a takođe postoji mogućnost da se određeni broj šatora iznajmi za vreme trajanja festivala. Svi učesnici će dobiti narukvice koje će služiti kako za kamp tako i za učestvovanje u avanturističkim sportovima. Autobuski prevoz će biti organizovan iz Beograda kao i iz drugih gradova ukoliko se prijavi dovoljan broj učesnika. 

PROGRAM: 
Četvrtak 28.07.2016. Polazak iz Beograda u 8h, vožnja preko Rudnika i Zlatibora, dolazak u Kamenu Goru oko 14h (od mesta dokle može autobus pešači se 1,5 km do kampa). Smeštaj u kamp, upoznavanje i uživanje u prelepom ambijentu Kamene Gore. Orijentiring. Druženje u kampu. Noćenje.
Petak 29.7.2016. Dan rezervisan za avanturističke sportove (zip line i slobodno penjanje). U večernjim satima radionica i žurka u autentičnom prirodnom ambijentu sa eko binom. Noćenje.
Nedelja 31.7.2016. Odlazak na treking turu (oko 10 km u oba pravca) do pećine, istraživanje pećine, povratak u kamp. Spremanje stvari i napuštanje kampa. Dolazak u Begrad u kasnim večernjim satima.
CENA: 3500 rsd (za prvih 50 prijava)
U cenu uključeno:
-Učešće u avanturističkim sportovima sa licenciranim instruktorima (zip line, slobodno penjanje, orijentiring, treking i istraživanje pećine)
-Prevoz na relaciji Beograd - Kamena Gora - Beograd
-Kamp prostor sa obezbeđenim tuševima i toaletima
-Muzički i zabavni program
U cenu nisu uračunati:
-Rafting Limom 3500 rsd ili Kajaking Limom 4000 rsd (uključen prevoz do starta i od cilja raftinga, kompletna oprema i skiperi)
-Spust niz vodopade Sopotnice 2500 rsd (uključen prevoz, kompletna oprema i instruktori)
-Obavezna godišnja članarina Srbija za mlade 400 rsd
-Šatori (određeni broj je moguće rentirati 500 din dnevno šator za dvoje, 750 rsd šator za troje)
-individualni troškovi
Način plaćanja: 50% prilikom prijave, ostatak do 7 dana pred putovanje.
PRIJAVE: 
BEOGRAD ► M: 061/1627226 E-mail: srbijazamlade@gmail.com 
NOVI SAD ► M: 064/3949925 E-mail: srbijazamlade.ns@gmail.com (Marta)
KRALJEVO, ČAČAK, UŽICE ► M: 064/5398241 (Marko)
NAPOMENE: 
Za sopstveni prevoz prijave putem sajta festivala www.greenland.org.rs
Potrebno je poneti slojevitu garderobu, obavezno vreće za spavanje ili ćebe, udobnu obuću sa debljim đonom i kramponima. Svi učesnici će potpisati izjavu o sopstvenoj ogovornosti.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара