˝ Muzika daje dušu svemiru, krila umu, polet mašti i život svemu.˝ - Platon

By zozon blog - January 21, 2015

  ˝ Muzika daje dušu svemiru, krila umu, polet mašti i život svemu.˝ - Platon
Opet su se naše nade obistinile, opet se naše čekanje isplatilo, opet su naše želje ispunjene. Dharmar kad organizuje žurku, to stvarno bude darmar. Proživeti ovakve momente, to je stvarno privilegija. I ne ume to svako, onako kako to mi radimo, potpuno posvećeno. Igrati do besvesti, smejati se nekontrolisano, grliti svakoga i sve to uz onakvu muziku.
A muzika, vanzemaljska. Obuzela nam je i dušu i telo, vodila nas u centar univerzuma. Ova muzika je ljubav, čista i iskrena. Da nije tako, ne bismo je mi doživljavali ovako. Samo nešto što nosi toliko snažnu emociju, može nas obuzeti tako jako. Samo uz ovakvu muziku, svi ti ljudi na jednom mestu, koji igraju sami za sebe ili u grupicama, mogu činiti jednu predivnu, veselu, šarenu celinu. Najlepše emocije, nosile su nas do kraja beskraja. Naravno, ˝Snailydelic˝ekipa se svojski potrudila da nam za potpuni doživljaj obezbedi sve one predivne dekoracije. Lepota šarenila i veseli oblici, doprineli su da se provedemo i osećamo savršeno.
Ova će se žurka pamtiti, dugo, dugo. Jedan je od onih koje će se urezati u naša sećanja, u delu srca gde čuvamo lepe stvari. Muzika, dekoracije, masa, sve je bilo kao u snu. Ovo i jeste bio jedan san, i to onaj na javi

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара